C.N. ATLETIC-BARCELONETA011234567889101112131314

*****

La feliz vuelta de Echenique y Felipe Perrone

La feliz vuelta de Echenique y Felipe Perrone

19/10/2014 - La victoria del CN Atlètic—Barceloneta en Mataró, más allá de los tres puntos y la buena imagen del equipo, sirvió para ver de nuevo en acción a dos de los pilares del conjunto marinero, Felipe Perrone y Gonzalo Echenique. También fue el día del debut de Bernardo Oneto. Por distintos motivos no habían podido empezar la temporada a las órdenes de Chus Martín.
En el caso del brasileño Perrone el motivo era que se encontraba con su selección disputando el campeonato Sudamericano en Mar de Plata (Argentina). Allí le acompañaba una de las nuevas incorporaciones de los barceloneses, Bernardo Oneto, fichado del Flamengo brasileño. Liderada por Perrone, capitán del equipo, Brasil ha conseguido la medalla de oro con mucha autoridad. Sólo hace falta echar un vistazo a los resultados: 33-1 ante Perú, 30-1 contra Uruguay, 26-4 frente a Colombia, 13-2 en semifinales contra Venezuela y 14-6 en la gran final ante la anfitriona, Argentina.
Debido a la cómoda renta que tenía su equipo, Chus Martín ha podido dosificar a sus jugadores y dar los primeros minutos de juego a ambos: "Hemos recuperado al fin gente importante para nosotros: la vuelta de Chalo después de una grave lesión, también han venido después de estar en el Sudamericano con su selección Felipe y Bernardo y esto nos da más profundidad de banquillo y poder jugar con más intensidad".
Por su lado, el argentino Chalo Echenique no había podido disputar aún ningún minuto en el campeonato doméstico por culpa de una lesión en el hombro. En Mataró reapareció y colaboró para que su equipo sumara se segundo triunfo. En la enfermería permanecen aún el portero Dani Sánchez Pinedo y Alberto Munárriz, que esperan llegar a tiempo para la disputa de la Supercopa de Europa.
Comunicación RFEN. Foto: Felipe Perrone reapareció en la Joan Serra tras ganar la medalla de oro en el Cto. Sudamericano de selecciones / RFEN

Chus Martín: "Hemos estado muy bien en defensa"

Chus Martín:

19/10/2014 - El CN Atlètic—Barceloneta va afinando todas sus teclas y poco a poco se va encontrando con el juego que le llevó el año pasado a ganarlo todo en una histórica temporada. En Mataró el equipo mostró una solidez y una intensidad defensivas que dejaron al conjunto local en tan sólo tres tantos y sin anotar durante más de 16 minutos seguidos.
“Me quedo con la faceta defensiva hoy de mi equipo porque cuando defiendes bien tienes más opciones de atacar y nosotros cuando encajamos pocos goles podemos explotar nuestra arma, que es el contraataque; en este sentido hoy le doy más importancia al hecho de que hemos encajado sólo tres goles”, analiza un Chus Martín satisfecho por el rendimiento de los suyos ayer.
Después de caer en la primera jornada en Terrassa y acumular dos derrotas seguidas (con el partido de Supercopa ante el Sant Andreu), Martín cree que eso le pudo venir bien al equipo: “De las derrotas se aprende, siempre son duras, pero hay que darse cuenta de que hay que pelear por todos los partidos y nadie nos va a regalar nada, más en esta temporada en la que tenemos que defender todos los títulos”.
Después de tres jornadas transcurridas, empiezan a salir los primeros detalles y las primeras conclusiones sobre qué rivales hay que tener más en cuenta. “Pienso que Canoe ha empezado bien, ganando en Mataró, una piscina difícil, y luego los de siempre, Terrassa, Mediterrani, Sant Andreu; creo que la mayoría de partidos van a estar disputados y eso es muy bueno para nuestra Liga”, afirma el entrenador del club marinero.
(Comunicación RFEN). Foto: Chus Martín hablando con sus hombres en un tiempo muerto contra el CN Mataró / RFEN

*****

Derrota clara del CNM Quadis davant el Barceloneta
Els mataronins planten cara al primer període però acaben claudicant per un contundent 3-14
El CN Mataró Quadis va encaixar dissabte la segona derrota de la temporada. Després de l'ensopegada amb el Real Canoe, els de Beto Fernàndez rebien el Barceloneta, vigent campió. Un partit molt complicat que va acabar amb derrota contundent per 3-14 malgrat el bon inici de partit dels mataronins. L'equip es queda amb tres punts de nou possibles, però al menys ja ha deixat enrere un matx que el 95% dels equips de la Divisió d'Honor donaran per perdut davant uns mariners netament superiors sobre el paper a la resta.

El matx va començar molt bé pels interessos dels mataronins, que van sortir molt forts en defensa i aguantaven els atacs dels mariners. Fruit d'això, el parcial en acabar el primer quart era d'un sorprenent 1-2 favorable als visitants. Però l'alegria duraria poc entre el conjunt mataroní, ja que l'entrenador visitant començaria a fer rotació de banqueta amb canvis de quatre en quatre. Això feia que el Barceloneta estigués fresc tota l'estona davant un Mataró que no té fons d'armari i que pateix en aquest aspecte.

Degut a això, els mariners van clavar un parcial de 0-3 en el segon període que marcava diferències entre els dos conjunts. A la represa seria encara pitjor, amb uns mariners letals en atac i molt seriosos en defensa. 1-6 al tercer període i partit totalment sentenciat. Els visitants van aconseguir tres gols més en el darrer quart i van tancar una victòria previsible, però segurament no amb tanta diferència al marcador.

El Quadis no pot fer res davant el Barceloneta

EL CAMPIÓ D'EUROPA NO HA TINGUT CAP PROBLEMA PER GUANYAR

El rival de torn, ni més ni menys que el campió d'Europa, no semblava el més indicat perquè el CN Mataró Quadis pogués reaccionar després de l'amarga derrota per 2-4 de la setmana anterior davant el Canoe, i en efecte l'equip barceloní no ha deixat ni una mica de marge per a la sorpresa i ha guanyat per 3-14, repetint-se així els onze gols de diferència que eren la diferència més gran amb la que s'havia caiguat abans davant aquest potentíssim equip.
Wa Mataro-Barceloneta
Des de l'inici del partit s'ha vist que els àrbitres havien posat el llistó de les exclusions molt avall i al primer minut tots dos equips ja havien tingut jugada d'home de més que havien aprofitat tots dos. Després durant tot el primer quart s'han anat repartint exclusions, sense encert atacant i només un gol de contra de Fran Fernàndez, un dels cinc ex-Quadis a les files marineres (que han sortit tots a l'equip inicial), després que els col·legiats es mengessin una falta a Estrany, ha servit per desnivellar el marcador.
Al segon quart i bona part del tercer la defensa visitant ha pressionat molt més, el Quadis ni podia xutar còmodament, ni podia ficar boles al boia, i ha estat molts minuts sense marcar, mentre el Barceloneta anava fent pujar gols al marcador, fins el 1-8, davant la desesperació i la impotència de l'equip local, que s'anat enfonsant aguantant el xàfec com ha pogut davant l'exhibició del campió d'Europa, destacant algun gol molt espectacular del seu boia Ubovic.
CN MATARÓ QUADIS- ATLÈTIC BARCELONETA 3-14
CN MATARÓ: Michal Diakonow, Víctor Roqué, Àlex Codina, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez, Edu Minguez, Pol Barbena (1), Pau Bach, Mehdi Marzouki, Pere Estrany (2, 1 dep.), Pau Schnizler, Magí Salvà, Joan Muñoz (ps). 3 gols de 21 xuts (12 aturades dels porters visitants), de 44 opcions d'atac. 2/6 en jugades d'home de més. 9 exclusions i 2 penals.
ATLÈTIC BARCELONETA: Linares, Sziranyi (1), Felipe Perrone, Oneto, Español (5, 2 de p.), Minguell, Roca (2), Echenique, Ubovic (3), Fran Fernàndez (1), Lalo López-Escribano (1), Tahull (1), Fandos. 14 gols de 30 xuts (amb 10 aturades de Diakonov), de 48 opcions d'atac. 7 exclusions i 1 penal.
PARCIALS: 1-2, 0-3, 1-6, 1-3.